januari 18, 2010

Inslaget The MC föder nya stjärnor… För två år sedan hördes Danjah i inslaget, han gick sedan vidare till att bli en radio-darling med hiten ”My Love”. Jag skulle vilja ta åt mig äran, men det var min producent David Silva som kläckte idéen att gå ännu längre och öppna upp Sveriges Radios eter för oetablerade svenska MCs…

HT-2009 var det fjorton MC’s som deltog i tävlingen. Omröstningen avslutades i onsdags. Vinnare blev Dekan! Grattis! Vinsten är att få komma till programmet, bli intervjuad och spela sin musik i radio. Det mötet ska bokas.

Dekan

Dekan

Klicka här för att höra honom rappa vinnarbidraget (pop up-spelare)

Dekan var väldigt ambitiös och hade till och med gjort flyers som han spred för att fiska röster. vad ska man säga. Killen är på både rapp och vet hur man jobbar… han har även en hemsida med en utvecklad shop med egen Dekan-klädlinje. Dagens unga svenska MC’s är inte att leka med. De föds med en Blackberry i ena handen, en handbok i merchandising i andra, och en lathund i PR i bakfickan.

Klicka här för att se vem som kommit tvåa resp. trea.

Det handlar om dig som tror dig kunna rappa/toasta. Du är välkommen att maila mig, och skicka en ljudfil alt. myspacelänk.

0 | Kommentera!
,Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter