oktober 30, 2016

Förlaget Natur & Kultur.

 

Hösten 2017 släpps boken om svensk hiphopmusik skriven av mig via förlaget Natur & Kultur. Boken kommer inte alls att bli ett uppslagsverk eller en dokumentation av genren, som det har sagts tidigare. Efter att ha kommit hiphopen ännu närmare under arbetet med boken har jag kommit fram till att det vore som att bakbinda en så viktig, levande och karismatisk genre. Hiphopmusiken har alldeles för mycket personlighet och dramatik, så i boken kommer jag berätta det om genren som jag tycker är det intressanta. Boken väntas släppas i oktober 2017.

0 | Kommentera!Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter