maj 21, 2012

Jag uppdaterar hemsidan kontinuerligt med mina recensioner, krönikor och andra texter som jag skriver. Jag är emellertid verkligen jättedålig på att lägga upp intervjuer där jag själv förekommer, hinner bara inte. Samlar de fysiska artiklarna/magasinen i en låda hemma istället. Denna fick jag till dock. Bara att klicka sig in för att läsa. Länk nedan.

SVD  - Kultur: Mycket av allt - Ametist Azordegan

Klicka här för att läsa artikeln på SVDs hemsida.
(Publicerad 4 maj 2012)

0 | Kommentera!
, ,Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter