juni 15, 2010

Toppbetyg! jag tror en framtida classic har kommit till världen. Inte vanligt att jag delar ut toppbetyget, men nu var det banne mig så att det var tvunget när Talib Kweli & Hi-Tek återigen slagit sig samman som Reflection Eternal tio är efter senaste samarbetet. Klicka här för att läsa min recension i Gaffa.

Här kan du höra dom berätta mer om mitt absoluta favoritspår ”In The Red” på plattan Revelations Per Minute… och så den mest kommersiellt gångbara låten ”Back Again” från albumet… med andra ord, den låt jag tror flest kommer ha som favorit.

0 | Kommentera!
, ,Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter