maj 16, 2010

Alright boys and girls. Just nu består mitt liv rätt mycket av att jobba. Medan stan roar sig på uteserveringar, flörtar och skålar skriver jag recensioner och artiklar. Eftersom skrivande musikjournalistik är det jag mest vill hålla på med nu och i framtiden tycker jag det är helt okej att min ungdom spenderas på detta vis. Och så slipper jag skämma ut mig i baren när jag lägger en halvdan stöt på en snubbe (jag är kass på det, bättre om snubbarna tar kommandot för min del).

Ikväll har jag skickat iväg 2 artiklar och 2 recensioner för publicering, den av dem som redan nu igger ute på Gaffas hemsida (musikmagasinet jag skriver för) är denna. En recension på Kelis nya platta ”Fleshtone” som släpps imorgon. Hon har gjort en 180-graders-sväng rent musikaliskt, och du kommer gilla det.

Klicka här för att komma till recensionen och få koll på Kelis, och vad jag gör om nätterna.

3 | Kommentera!
, , , ,3 kommentarer


 1. FREE WEEZY skriver:

  De här är definitivt den sämsta skivan jag någonsin hört!.. Helt otroligt dåligt, hittade inte en enda bra låt faktiskt, antar att det är karma som jävlas med henne.. Hatar när folk ska sälja ut sig och börja med house o sånt skit, fett synd. Eller så ere kanske en kill och tjej grej?

 2. Paris skriver:

  Boys Noise!

 3. Emil skriver:

  ”Och så slip­per jag skämma ut mig i baren när jag läg­ger en halv­dan stöt på en snubbe (jag är kass på det, bättre om snub­barna tar kom­man­dot för min del).”

  ;-D

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter