juli 19, 2010

Idag gjorde Harald Treutiger ett personporträtt på mig i P4 Extra, något jag sällan får vara med om… oftast är det ju jag som ställer frågor om andra. Vi pratade i en dryga halvtimme kort om några ämnen som står mig närmast… min rätt problematiska relation till att vara kvinna, politiskt engagemang, svensk hiphop, Evolution och, ja de beskriver själva intervjun såhär:

Från Iran till Ockelbo till Stockholm – Ametist Azordegan är på väg och inte hemma någonstans. Utom i radion, som programledare i SR Metropol eller i det egna musikprogrammet ”En kärleksattack på svensk hiphop ”.

Klicka här för att lyssna i efterhand. Vidare var det väldigt kul att bli intervjuad av Harald Treutiger. Man har ju vuxit upp med honom i rutan… minns du programmet 24 Karat? om du är 80-talist minns du det säkert. Andra som Harald gjort personporträtt på denna säsong är Robert Gustafsson och Catarina Hurtig bland andra.

0 | Kommentera!
, ,Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter