februari 13, 2012

Repor­tage / Pub­li­ce­rad i Gaffa / Lör­dag 2012-02-11

På ett år har han hun­nit upp­träda på P3 Guld, spela in och tur­nera med Tim­buktu, få skiv­kon­trakt samt skapa den egna full­äng­da­ren ”Album”. Albin Gro­mer har upp­täckt hur man får saker att hända.
– Det har varit ett väl­digt utveck­lande år på alla sätt och vis, och dess­utom väl­digt kul. Jag märkte att jag kanske kan leva på musi­ken när jag i våras blev upp­sagd från det t-shirtföretag jag job­bade på. Först blev jag upp­rörd men sen märkte jag att alla på skiv­bo­la­get sa att det var bra att jag blev av med job­bet. Då bör­jade jag fun­dera kring att det kanske var så, för jag hade ju spel­ningar. Och sen märkte jag att det fak­tiskt löste sig med räk­ning­arna ändå.

All­ting har gått rätt fort för Albin Gro­mer. Han fick radi­o­ro­ta­tion på sin första och andra singel från sina två första ep:s och med det följde ett live­upp­trä­dande på P3 Guld-galan.

Läs hela inter­vjun med Albin Gro­mer här på Gaf­fas hem­sida.

0 | Kommentera!
, , , ,Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist, författare, krönikör och programledare.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist

Läs mer om mig här.

Ametists program på SR:
Kärleksattack på svensk hiphop


Senaste inläggen


Senaste kommentarer


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Kategorier


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter


Arkiv