maj 18, 2010

Det har släppts väldigt många plattor hittills under maj månad, och fler kommer… så det blir fler kvällar sittandes vi datorn, med högtalarna dunkandes och en kopp kaffe för mig. Det tar jag mer än gärna.

Den här plattan vet jag har varit eftertraktad. Om du klickar här kan du läsa min recension av ”Distant Relatives” med Nas & Damian Marley i tidningen Gaffa.

Några andra plattor som snart släpps (tänk på att releasedatumen kan ändras):

The Roots – How I Got Over släpps 15/6
The Game – The R.E.D. släpps 15/6
Plies – Goon Affiliated släpps 25/5
Reflection Eternal (Talib Kweli & Hi-Tek) – Revolutions Per Minute släpps 11/5
Redman – Reggie släpps 1 juni

1 | Kommentera!
, , , , , , , , , , ,kommentar


  1. […] This post was mentioned on Twitter by Ametist Azordegan. Ametist Azordegan said: Okej, natti och kolla in lite Nas och damian Marley… http://ametistazordegan.com/lite-nas-och-damian-marley/ […]

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter