maj 9, 2010

... måste sluta prata med händerna.

Dåså. Det mest ingående intervjun med mig hittills finns nu uppe att läsa här snart fyra år efter att programmet föddes. Jag brukar få kritik för att jag sällan är  personlig i mina intervjuer… fast jag själv tycker att jag är det, iallafall i den här bloggen med jämna mellanrum. Men jag antar, eller vet, att jag har rätt svårt att vara offentlig. Ska väl försöka växa in i det kanske.

I slutet av artikeln kommenterar en del artister och profiler som Petter programmet ”En kärleksattack på svensk hiphop”, och mig.

Du kan kommentera det hela om du vill i tråden på Whoa (för dig som är medlem) som finns länkad längst ner i artikeln, eller kommentera här nedan  det här inlägget.. Jag tänker att när jag ändå är igång, kan jag för första gången öppna upp för frågor till mig. Du kan posta vilka frågor du vill här nedan, så ska jag svara, här nedan. Kör…

7 | Kommentera!
, ,7 kommentarer


 1. Keith Almgren skriver:

  Så la jag in en kommentar på whoa om artikeln;

  ”Otroligt bra intervju ! Amestist gör en fantastisk bra insats för svensk hip hop!
  Fantastisk tjej i en mansdominerad bransch! All cred!! Respekt!”
  //Keith Almgren

  ps. Sluta inte prata med händerna! Det är inlevelse! Charm!
  Gillar att ”Kärleksattack..” kör svenskt!!
  Hälsningar Keith

 2. Anna-Louise skriver:

  Jag tyckte du var en empatisk person då ni samlade in pengar dygnet runt före jul.
  Men jag måste säga du är ganska taskig då jag läste om restaurang du aldrig skulle gå på då det borde rivas och allt annat elakt.
  Så gör inte en person som skall vara god.
  förstår du inte du förstör och faktum är att många tycker det är ett trevligt ställe.
  Du vet nog vad jag menar.
  Tycker du borde tänka på vad du skriver.
  Blev ledsen du var sådan.

 3. Stor skriver:

  Min kommentar som jag skrev som jag glömde skicka in :( ”Det finns många hiphop gubbar som gärna skulle vilja vara på ametist position, som tycker att dem kan mer eller är mer äkta. Men dem tänker på sig själva, inte hiphop, Det bästa som hände på länge var när det kom en kvinna med friskt initiativ och visade att fler kan älska svensk hiphop förutom killar i stora byxor. Tack ametist! we need youuuu hahah :P

 4. janne skriver:

  hej jag vill bara senda en hällsning å att jag tycker du är skitsnygg å vill ge dej en bamse kram från mej !!!!!! hoppas att jag får höra i från dej non gång pussar å kramar janne

 5. Antonio SL skriver:

  Tja Ametist!
  Jag läste precis intervjun med dig och kände direkt att jag var tvungen att propsa och ge cred angående det här om att du är tjej. Förhoppningsvis är antalet mindre än vad du tror som hakar upp sig på könsperspektivet när det kommer till din roll inom svensk Hip Hop. Jag är inte en av dem. Tvärtom, så upplever jag att det blir enklare att uppmärksamma programmet eftersom du är en minoritet bland alla killar, det blir extra fokus. Precis som rapparen Jin när han började battla sönder alla svarta rappare på 106 & Park, precis som när Eminem bevisade att vita ”också kan rappa”, precis som när Big Pun sålde platina och blev den första latino rapparen i USA att göra det. Fast i det här fallet blir det du som tjej inom radioprogram/journalistik om svensk Hip Hop inom Sverige =) Du blir typ som Sveriges version av Angie Martinez haha :P …och alla uppskattar Angie.
  Hur som helst, så gör du ett skitbra jobb och jag hoppas att du inte tappar glöden. Det är uppfriskande att lyssna på programmet!
  Jag läste även att du besvarar alla mail och känner press inför det. Du behöver INTE besvara det här mailet =) Jag kände mest att det kan vara kul för dig att få lite uppskattning för det du gör, utan att påstå att inte får det!

  Ha det bra =) / Antonio SL (som var med som The MC en gång för typ ett år sen)

 6. […] This post was mentioned on Twitter by Ametist Azordegan. Ametist Azordegan said: Det var dags för mig att lätta pålocket…. http://ametistazordegan.com/lattar-pa-locket/ […]

 7. Hulda skriver:

  vad tycker du är sämst med svensk hiphop?
  och hur ser din civilstatus ut?

  Bah kärlek.
  Peace!

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter