mars 16, 2010

Den här är ritad av Svante Danielson och Björn Berglund som sedan fem år tillbaka illustrerat personer inom olika kreativa områden som ”Filurer”. Personerna de ritar är handplockade och med i de olika projekt som Svante och Björn Skapar. De är använda till projekt som vinylskivor och klubbevents.

De personer som än så länge är illustrerade är förutom dem själva är Kool DJ Dust, Pure P, Aaron Phiri, Bruce Leenus, Gragee Pikanen, Emelie Pontén, Cari Lekebusch, Jesper Dahlbäck, Zoo Brazil, Familjen, Krister Linder och nu slutligen får jag vara med i familjen.

Svante Danielsson är sedan innan erkänd sen skapandet av det genialiska gratisspelet Pandaland. Han är i grunden utbildad illustratör och jobbar dagtid som ”User Interface designer”. Björn Berglund är en aktiv musik producent, DJ och PR-man.

Den här filuren ska målas på min vägg hemma, i liten format så det ser ut som den står på golvet… fin va? och så hoppas man såklart få vara med i ett tv-spel när man har en sån på sig själv. Jag menar, visst har vi alla önskat att vi fick hoppa, slå skallen i block och få en svamp att dyka upp?

0 | Kommentera!
, , , , , , , , , , , , ,Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter