december 13, 2010

Förra året var jag en av programledarna för Musikhjälpen. Idag startar Musikhjälpen 2010 med Jason (Timbuktu), Nour och Martina som låses in i ett glashus på Gustav Adolfs torg i Malmö för att samla in pengar i kampen mot barnhandel. Musikhjälpen sänds i P3, svt2 och här på webben. Med start kl 17.00 på Luciadagen.

Jag bidrar genom att jag reste till Moldavien för att träffa barn som varit sålda till sexhandeln och gjorde en dokumentärserie på fem delar som kommer sändas på SVT varje kväll den här veckan. Jag kommer också åka till Malmö och vara med i huset tillsammans med programledarna på onsdag och lördag kväll, så vi ses på tv då.

Gatu­barnscen­tret jag besökte hette Aschi­uta Chi­sinau, och stöds av Rädda Bar­nen och finns i huvud­sta­den Chi­sinau, på barn­hem­met bor barn mel­lan ca 6-16 år.

Min dokumentärserie kommer läggas upp på webben också, ifall du missar tv-sändningen. Här hittar du avsnitten. Kommentera gärna här och säg vad du tycker.

3 | Kommentera!
, , , , ,3 kommentarer


  1. Anonym skriver:

    Varför är inte du programledare i år? Saknar dig sådeså!

  2. karin skriver:

    Helt fantastiskt Ametist!

  3. Anonym skriver:

    Jaha, nu ligger min videodagbok nr 1 innan Moldavienresan uppe på sidan som är länkad

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter