maj 2, 2010

Gatutidningen Situation Stockholm som i flera år hjälpt till att försörja stadens hemlösa har gjort en intervju med mig som du kan läsa om du klickar här.

Foto: Cyril Hellman/Situation Stockholm

Foto: Cyril Hellman/Situation Stockholm

Intrevjun handlar om hur jag hamnat här, mitt politiska tänk, identitet, mitt program och kommande samlingen Evolution.

Ps. Jag har bett dom göra några ändringa i texten: Christer var också med och gjorde Musikhjälpen, Mohammed Ali har inte gjort sin allra första intervju hos mig, och Petters namn ska läggas till Tumbuktus och Blues.

3 | Kommentera!
, , , ,3 kommentarer


  1. JAH Rhythm skriver:

    imponerande intervjue. keep rockin…

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Ametist Azordegan. Ametist Azordegan said: Tjena! tycker du ska klicka in dig och läsa intervjun Situation Sthlm gjort med mig: http://ametistazordegan.com/jag-i-situation-stockholm […]

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Ametist Azordegan. Ametist Azordegan said: Tjena! tycker du ska klicka in dig och läsa intervjun Situation Sthlm gjort med mig: http://ametistazordegan.com/jag-i-situation-stockholm/ […]

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter