juni 11, 2010

Eller, jag försöker beatboxa… hoppas jag nu inte påverkat STORs karriär negativt med detta. Det här hände när jag var på min och Salazar Brothers absolut sista möte innan vi lämnar in mastern för Evolution till Bonnier Music.

Besök Salazar Brothers blogg för mer om detta

Sen fick jag gå hem och för första gången lyssna igenom hela samlingen från början till slut och jag kan säga att jag blev glatt överraskad. Vi har valt låtarna med omsorg, och det är väldigt många olika producenter med. Nu när jag fått lyssna på helheten inser jag att den faktist är bättre än väntat. En mycket stark skiva. Nästa för många bra låtar på en gång på ett dubbelalbum så man blir lite ”döv” efter ett tag och inte inser den så höga kvalitén… du vet bortskämd, för mycket av det goda. Jag hoppas du som senare lyssnar på samlingen verkligen lyssnar låt för låt också och hör hur bra kvalité det är på låtarna, och på så många. Snart är vi i mål. I helgen ska vi sitta och ändra småsaker i konvolutet, och ändra lite i låtordningen.

1 | Kommentera!
, , , ,kommentar


  1. C skriver:

    Fan vad förvånad jag blev. Sjukt bra flow, Ametist!

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter