november 23, 2009

Jag skrev om svenska Samson For PresidentNöjesguiden för ett år sedan under rubriken ”En hemlis” och uppmanade andra journalister att kolla in killen som jag anser vara ett av landets bästa soulröster. Jag skrev om honom ännu en gång när jag bloggade på MTV,  och utnämnde honom därefter till ”Bäst just nu” i tidningen City där jag var recensent.

I somras såg jag honom och hans producent Confidence Soulful (som även rappar) på en spelning vid Rålambshovsbadet. Jag missade dock tillfället då Anders Bagge och Idol smygit sig dit för att erbjuda Samson For President en medverkande-plats i Idol 2009. Samson For President tackade bestämt men vänligt nej till den ögonblickliga miljonpubliken som programmet innebär.


Klippet är producerat av MBFIMG.

Jag stötte på Samson For President igår kväll på ett fik och ville få veta mera om vad hans nej berodde på. Det visade sig handla om att få forma sig själv, integritet och motviljan att exploatera drömmar. Och så en hälsning till Anders Bagge…

2 | Kommentera!
, , , , , ,2 kommentarer


  1. tyra skriver:

    haha vad skönt med någon som står för sina åsikter. vart köper man samsons musik? tacksam för svar

  2. Paco skriver:

    Grym kille! Har gillat honom sen du introducera mig :-)

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter