januari 12, 2010

Följ med Kärleksattacken bakom kulisserna 26 oktober 2007.

Ken Ring har precis släppt plattan ”Äntligen Hemma”. Det här gör han efter en tids frånvaro. Albumet förhandssläpptes till intagna på svenska anstalter, med undantag för sexualförbrytare och angivare och Ken Ring sägs nu vilja rensa ryktet om sig som strulig wild child. Nu skulle allting klaffa, enligt schema och ordning.

Jag bokade Ken som Veckans Fokusgäst. Han skulle åka till mig ifrån en spelning i Norge kvällen innan och hans manager bokar honom på ett flyg som går tidigt efter spelningen och till mig. Flyget skulle innebära att Ken är framme i Stockholm någon timme innan intervjun.

Ken Ring inser dock i det här läget att han inte kommer få sova så mycket som han skull vilja. Och bestämmer sig för att istället ta en buss från Norge till Stockholm, så att han kan ligga längst bak i bussen och sova i timmar.

Den här historien hade väl egentligen inte varit värt att berätta om den inte involverat Ken Ring. Men med honom i farten händer saker…

Ken Ring kom aldrig fram till intervjun. Bussens turbo pajade i en uppförsbacke. Så där stod jag, utan gäst i programmet och utan en plan B. Men Ken, han fick några timmars extra sömn och sov gott, där bak i bussen.

Soffan där Ken skulle ha suttit på

Soffan Ken skulle ha suttit på

Platsen där Ken skulle ha gjort sin intervju

Platsen där Ken skulle ha gjort sin intervju

Låt mig tillägga att det här skrivs med fullständig kärlek till legenden Ken Ring.

0 | Kommentera!Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter