februari 15, 2010

Jag måste ju visa upp alla roliga bilder jag sitter på. Bilderna har tagits under och efter sändningarna under tre års tid och jag kommer lägga upp dom här lite då och då.

Den här togs efter intervjun med Hoffmaestro & Chraa för två år sedan. Intervjun var mog den mest galna och spretiga jag nånsin gjort, men inte förväntar man sig annat från Hoffmaestro. Efter sändningen fick killarna syn på klätterställningen utanför studion och lyfte upp mig. Jag sa inte emot. De som känner mig vet att det här är precis i min smak.

Ametist och Hoffmaestro & Chraa i klätterställning

Ametist och Hoffmaestro & Chraa i klätterställning

0 | Kommentera!Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter