oktober 28, 2009

Idag har filmen ”This is it” med Michael Jackson premiär. Jag har lyckats köpa biljetter och kommer gå och se den. Jag publicerade en debattartikel i Veckorevyn idag om filmens vara eller icke vara. Vad tycker du?

(Klicka för förstoring, och flytta runt texten med muspekaren)

ametist_mj2

4 | Kommentera!
, ,4 kommentarer


 1. Annika skriver:

  Tyvärr håller jag inte med dig. Michael mådde inte bra, och det visste producenten och resten av crewet – trots det blundade de. Det hade inte behövt sluta så här tragiskt ifall människor i hans omgivning reagerat.

  LÄS mer på:
  http://www.this-is-not-it.com

 2. Patricia E skriver:

  jag håller med dig…

 3. Fredrik skriver:

  Håller bara med.

 4. Jonathan skriver:

  Mycket bra, mycket bra! Har inget att säga mer än det!

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter