oktober 28, 2009

Idag har fil­men ”This is it” med Michael Jack­son pre­miär. Jag har lyc­kats köpa bil­jet­ter och kom­mer gå och se den. Jag pub­li­ce­rade en debattar­ti­kel i Vec­ko­re­vyn idag om fil­mens vara eller icke vara. Vad tyc­ker du?

(Klicka för för­sto­ring, och flytta runt tex­ten med muspekaren)

ametist_mj2

4 | Kommentera!
, ,4 kommentarer


 1. Annika skriver:

  Tyvärr hål­ler jag inte med dig. Michael mådde inte bra, och det visste pro­du­cen­ten och res­ten av crewet — trots det blun­dade de. Det hade inte behövt sluta så här tra­giskt ifall män­ni­skor i hans omgiv­ning reagerat.

  LÄS mer på:
  http://www.this-is-not-it.com

 2. Patricia E skriver:

  jag hål­ler med dig…

 3. Fredrik skriver:

  Hål­ler bara med.

 4. Jonathan skriver:

  Myc­ket bra, myc­ket bra! Har inget att säga mer än det!

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist, författare, krönikör och programledare.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist

Läs mer om mig här.

Ametists program på SR:
Kärleksattack på svensk hiphop


Senaste inläggen


Senaste kommentarer


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Kategorier


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter


Arkiv