januari 4, 2010

Innan jag kör på med att musikblogga här på sidan lägger jag upp mina favoritklipp från musikhjälpen här som du kan titta på.

Det första klippet är när vi avslutat uppdraget att samla in pengar i kampen mot malaria. Filmen visar sista minuter i huset bakom mikrofonerna och våra första utanför i det fria. Vi grät nog cirka fem gånger på mindre än två timmar.

Jag och Jason började använda begreppet ”Bob Hansson i mitt hjärta” efter att författaren, poeten och kärlekens krigare Bob Hansson kom förbi oss i studion och läste upp en dikt han skrivit. Dikten var specialskriven till en lyssnare som ”köpt den” och gett pengarna till vår sak. Dikten berörde, motiverade svenska folket, gjorde oss ödmjuka inför livet, och fick mig att gråta.

En annan favorit var när min vän Musse Hasselvall och Usama Aziz kom förbi, bidrog till insamlingen genom att auktionera ut brottning med Musse och passade på och brottade ner oss. Usama skrev sedan på sin blogg att jag gett dom mest motsånd. Ha!

(Du hittar fler av mina favoritklipp från Musikhjälpen på min Youtubekanal: http://www.youtube.com/Loveassault)

1 | Kommentera!
, , , , , , ,kommentar


  1. Peps skriver:

    Brottar klippet är underbart, jag bara älskar er allihop!
    Jasons lilla försök att brottas, Christers vimsiga trötta fall och vilddjuret Ametist som är som en lite katt. Klappa fint på kissekatten Ametist!

    /Peps

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter