juli 10, 2010

Pato Pooh ringde in till mitt pro­gram för någon månad sen och behövde hjälp med att samla rek­vi­sita till sin musik­vi­deo till som­mar­hiten ”Imper­fectly Per­fect”. Man kan lugnt säga att önske­lis­tan var hel­vild. Han behövde bland annat: en super­hjäl­te­dräkt, en sushi-bit, en napp­flaska med mjölk, en sti­lett­kniv och en rokoko-soffa… och vi trodde för en stund att vide­o­re­gis­sö­ren Fer­nando Illezca kanske inte hade alla häs­tar hemma. Äntli­gen får vi nu se hur allt skulle använ­das. Snyggt va? och visst kom­mer Ricky till sin rätt bättre än nån­sin på denna låt?

”Imper­fectly Per­fect” är första sing­eln från rap­pa­ren Pato Pooh och R&B-sångaren Rickys gemen­samma kom­mande EP ”2 R #1 FAN”. EPn ”2 R #1 FAN” släpps den 1 Sep­tem­ber och är pro­du­ce­rad av bland andra Masse (The Sala­zar Brot­hers), Game­boi (som gjort bl.a Pato Poohs ”Follow Me”) och Pablo Paz (Ken Rings ”Ängla­barn”). Och den här låten kan du ladda ner här: http://www.zshare.net/audio/78140624edf57e49/

3 | Kommentera!
, , , , , ,3 kommentarer


 1. Jasmin skriver:

  Rik­tig snygg video!!!!
  Hål­ler inte med Peter, tyc­ker att videon har en tids­anda med fär­gerna samt en ny appro­ach med car­toon stilen…vart kan man se detta? kan du länka?

  Men mer än videon så älskar jag denna låt!!! Jag tror att det bli en som­mar hit!!! Ricky är bääääst!!!!

 2. Peter skriver:

  Det känns som man sett samma video 5000 gånger innan, det är det som är synd. Visst är den snygg men regis­sö­ren ver­kar ta lite här och lite där och sätta ihop till något ”eget”. Skön låt btw.

 3. eemeli skriver:

  loove it

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist, författare, krönikör och programledare.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist

Läs mer om mig här.

Ametists program på SR:
Kärleksattack på svensk hiphop


Senaste inläggen


Senaste kommentarer


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Kategorier


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter


Arkiv