juli 10, 2010

Pato Pooh ringde in till mitt program för någon månad sen och behövde hjälp med att samla rekvisita till sin musikvideo till sommarhiten ”Imperfectly Perfect”. Man kan lugnt säga att önskelistan var helvild. Han behövde bland annat: en superhjältedräkt, en sushi-bit, en nappflaska med mjölk, en stilettkniv och en rokoko-soffa… och vi trodde för en stund att videoregissören Fernando Illezca kanske inte hade alla hästar hemma. Äntligen får vi nu se hur allt skulle användas. Snyggt va? och visst kommer Ricky till sin rätt bättre än nånsin på denna låt?

”Imperfectly Perfect” är första singeln från rapparen Pato Pooh och R&B-sångaren Rickys gemensamma kommande EP ”2 R #1 FAN”. EPn ”2 R #1 FAN” släpps den 1 September och är producerad av bland andra Masse (The Salazar Brothers), Gameboi (som gjort bl.a Pato Poohs ”Follow Me”) och Pablo Paz (Ken Rings ”Änglabarn”). Och den här låten kan du ladda ner här: http://www.zshare.net/audio/78140624edf57e49/

3 | Kommentera!
, , , , , ,3 kommentarer


 1. Jasmin skriver:

  Riktig snygg video!!!!
  Håller inte med Peter, tycker att videon har en tidsanda med färgerna samt en ny approach med cartoon stilen…vart kan man se detta? kan du länka?

  Men mer än videon så älskar jag denna låt!!! Jag tror att det bli en sommar hit!!! Ricky är bääääst!!!!

 2. Peter skriver:

  Det känns som man sett samma video 5000 gånger innan, det är det som är synd. Visst är den snygg men regissören verkar ta lite här och lite där och sätta ihop till något ”eget”. Skön låt btw.

 3. eemeli skriver:

  loove it

Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter