augusti 17, 2010
Roskildescenen, från min vy när Style Of Eye körde

Roskildescenen, från min vy, när Style Of Eye körde. Äntligen fick Kungliga slottets vakter lite underhållning!

Den här veckan kör jag i P3 varje kväll efter klockan 23. Jag får välja musiken själv, men måste P3-anpassa det lite. Jag kör efter lite olika teman varje kväll, och denna premiärkväll körde jag en blandning av mina favoritlåtar just nu, och de artister och låtar jag fattat tycke för som körde live under Sthlms-Kulturfestival förra veckan… lite för att de som inte var där kan få höra hur storstaden lät. Jag var ju konferencier på Roskildescenen hela veckan, tisdag till lördag. Det var alltså Roskilde Festivals scen, och därmed en hel del danska artister. Efter denna crash-course i danska musikscenen upptäckte jag en hel del bra band, och de hördes även i kvällen spellista som såg ut såhär:

23:08 Den svenska björnstammen – ”Allting Kommer Bli Bra”

23:11 When Saints Go Machine – ”Spitting Image”

23:15 PH3 & Joey Fever & Skizz – ”Fristad”

23:21 The Blue Van – ”Don’t Leave Me Blue”

23:28 Sidewalk – ”Scream”

23:33 Turboweekend – ”Trouble is”

23:36 Staygold – ”Backseat”

23:41 Organismen – ”Låt mig andas ut”

23:46 Kleerup + Lykke Li – ”Until We Bleed”

23:55 Style Of Eye – ”Girls”

0 | Kommentera!
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,Lämna en kommentar
Vill du visa en profilbild bredvid din kommentar? Registrera en Gravatar!

Om Ametist

Ametist är musikjournalist.

Mail: ametist@ametistazordegan.com
Twitter: twitter.com/AmetistAmetist
Instagram: instagram.com/ametistametist

Läs mer om mig här.


Senaste bilden på Ametist Instagram

Följ mig på Instagram


Ametists senaste tweet

Följ mig på Twitter